Hälsokonsult

Behöver du vägledning till en hälsosam livsstil i en ny fas?

Möjligheter:

  • Boka en hälsokonsultation 50 min.
  • Boka ett hälsocoachingprogram 6 sessioner.

  Min kunskap är att ger support så att du kommer att ser vilken riktning du vill gå, klarhet i livet för din hälsa med medvetna val.

  När du bokar en 50 minuters hälsokonsultation med mig, ska vi ser hur din kost- och livsstil påverkar din hälsa. Du får råd och tips och steg till en positiv livsstilsförändring och emotionell välbefinnande. Om det gäller konkreta verktyg ska vi titta på möjligheter och din kompetens att komma fram steg för steg. Till exempel med en ny veckomeny, shoppingguide och planering. Om det gäller emotionell välbefinnande, så är jag  närvarande med kärleksfull uppmärksamhet.

  Behöver du råd och stöd för att komma längre fram? Någon som lyssnar eller motiverar dig?

  Inför hälsokonsultationen får du fylla i ett formulär där du svarar på frågor om din hälsa samt vilka frågor och/eller områden som du funderar över. Under konsultationen utgår vi ifrån formuläret och utifrån dina funderingar får du råd och tips samtidigt som vi ger dig en extra skjuts motivation.

  Var: Hälsocoachingsessioner sker online met ZOOM. Du behöver inget konto, en länk och vi ses dar. Det är superpraktiskt, flexibelt och tidsbesparande då du slipper restid till en speciell geografisk plats.

  Take your health into your own hands and transform your wellbeing from the inside out.

   • Boka en hälsokonsultation 50 min:

  Schedule Appointment now

  Pris: 750 SEK /75 euro inkl. moms för 50 minuter. Betala via swish eller PayPal.

   • Boka ett hälsocoachingprogram 6 sessioner:


  Antal träffar: 6 träffar à 50 minuter. Vi träffas 2 gång i månad, dvs. programmet är 12 veckor. Vi träffas samma dag och tid varje gång.

  Pris: SEK 1 250,- per månad ( SEK 3750,- för hela programmet). Betalas månadsvis i förskott. Du får 6 sessions och 1 frit totalt. Priserna är inkl. moms. Betala via swish eller PayPal.

  kontakta mig om du har frågor.