Om Gaja

Holistcmamma specialiserar sig på hälsokost, näringslära, livsstil, holistisk detox och kvinnors hälsa.

Leva hälsosamt utan att det blir ett heltidsjobb?

Jag är växt upp i Amsterdam och under livet har jag träffat många människor som vill leva hälsosamt men inte vet var de ska börja googla! Jag vill med mina kunskaper och internationella perspektiv, erfarenheter stötta dig som är beredd att börja, så att det inte behöver ta lika många år för dig som det gjorde för mig att hitta rätt i hälsodjungeln.
Jag tror att kroppen kan läka sig själv när stöds genom ekologiska  livsmedel, rent vatten, daglig rörelse och den helande kraften av växter.

Sedan 10 år tillbaka lever jag som medveten konsument. Jag köper ekologiska, vegetariska och rättvisemärkta produkter och när jag behöver något till mitt hus tittar jag på Blocket och i Facebook-grupper – det finns många alternativ till slit-och-släng-kulturen. Mitt sätt att leva inspirerar ofta många människor.

Som mamma vill jag skydda mitt barn mot skadliga produkter, till exempel mediciner som jag vet inte är bra för hälsan på ett långsiktigt plan. Jag använder DoTerra’s ‘therapeutic-grade’ eteriska oljor istället som är ett natur-baserad lösning. Jag är även intresserad av att hitta alternativ till den nuvarande matindustrin. Jag är utbildad i Food Technology and Product Development (ungefär: mat-teknologi och produktutveckling) och jag tror att den konventionella matindustrin mest är intresserad av att göra vinster och inte ser till vår och jordens hälsa. Det är inte hållbart.

Tack och lov finns det också många medvetna producenter, och jag har ägnat flera år till att leta reda på dem. Kunskapen om detta jag erbjuda mina kunder.

värme,

Gaja

Bewaren

Bewaren

Bewaren